dijous, 28 de febrer del 2013

La Teconologia i la Familia


En aquest video podem veure com ens a arribat a afectar la Teconolgia en la família, i... com ens pot afectar en el futur. 



Començem amb una familia normal i corrent, dos fills, dos pares i un gos. Estan sopant un pollastre ben maco, amb unes vegudes normals, hi ja tot el que està sobre la taula es va modernitzant. Així, van perden la poca comunicació que van tenint, la tecnologia la em de fer servir, pero ens ha de influir, des de un cert punt.
La noia per exemple desde un bon principi ja està escoltant música, després està amb el mobil i acaba amb unes pintes molt estridents.
El gos li canvia la menjadora, fins que es converteix en un gos cibernetic.
El noi es posa a jugar amb la PSP, que cada vegada es va modernitzant, fins que té un casc de joc virtual.
la mare es posa a parlar pel telefon, tot i que moltes mares ja ho fan, el seu aspecte es canviant pel de una exacutiva com, el del Pare, que es el últim en començar, primer es posa a mira la tele, la qual segueix també el pas de la modernització, el Pare es posa a treballar amb un ordinador.


Ens hauriem de preguntar :  Ens ha de afectar tant la Tecnologia? com ho controlem? Acabarem parlant tots per chat, quan estem sentats un al cantó del altre?
Hem de fer una reflexió sobre nosaltres i la tecnologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada